Post by cenlwinbecouter on Feb 24, 2022 16:29:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více všech hack ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra
Castle Crush: Free Strategy Card Games – barevné strategie multiplayerové funkce, hra je založena na konfrontaci dvou pevností – hráč a jeho náhodně
Miluji tuto hru, je úžasná!!! Tuto hru hraji téměř 3 roky. Nyní jsem na zámku 7 se všemi kartami kromě karet temného anděla a draka a hradu 8. Právě jsem hrál turnaj a dosáhl jsem bitvy 6 a prohrál jsem v bitvě 6 nebo 7. Dokonce jsem porazil necro. , valkýra, černá čarodějnice, vamp, draci, Fénix, temný anděl a další. Měl jsem Phoenix hollow knight black witch storm ele. . Mám také královnu lukostřelců. Měl jsem skvělé bitvy.........
Je to zábavné, ale už mě nebaví prohrávat zápasy kvůli zjevně špatnému připojení. Moje připojení je naprosto v pořádku. Je to otravné, tak jsem odinstaloval.
Neustále hrají proti +2 nebo 3 vyšším úrovním, což znamená, že mají silnější a lepší monstra a dokonce i s dobrou strategií vás jednoduše porazí silnějšími. Opět platí, že bez placení si hru neužijete.
No to je debilita.zbytečné čekání na truhly bez kterých neuděláte nic a nebo tam tlačit spoustu peněz. A pokud si dovolte to, že hrajete i bez truhel jen tak pro radost, tak vám to na střídačku tlačí výhra-prohra. Takže ani náhodou!
Dobrá hra ale mohli by ji trochu zlepsit
Tato hra jde dobře. Pěkný herní systém a grafika.
is.muni.cz/th/l3y56/sample_data/frequency_...
Je zvláštní, jak mám časové zpoždění nebo prostě nemůžu hrát karty. Ale nikdy se to nestane, když prohrajete, pouze když se právě chystáte vyhrát. Vždy proti lidem s ruskými vlajkami. Jen říkam.
Castle Crush:Epic Battle Stratēģiskās spēles eld
stáhnout 666666666666 by Kraftalliansen APK nejnovější verzi 3.1.0 ... Android 5.0+ ... Castle Crush: Epic Battle - Free Strategy Games APK
Skvělá hra! Miluji to. Přál bych si, aby v budoucnu existovala možnost vsadit si (např. minimálně 50 coinů) a jít proti jinému hráči, a pokud vyhrajete, dostanete to, co tento hráč vsadí. Nebo pokud prohrajete, prohrajete mince, se kterými sázíte. Jen myšlenka.
Antistress – Entspannungsspielzeug Geduldsspiele gkhu
Castle Crush:Epic Battle Strateegia iyt
Hra byla v pořádku, ale po týdnu jsem se dostal do bodu, kdy jsem nemohl postoupit dál, aniž bych utratil spoustu peněz na kreditní kartě – vyhrával jsem asi 1 z 20 her. Naproti tomu hraji Clash of Clans & Clash Royale roky a dosáhl jsem vysokých úrovní těchto her, aniž bych utratil ani korunu!!! Tato hra je dojná kráva - vyhýbejte se jí.
Tuto hru mám moc rád. Ale jediný důvod, proč jí dávám 3 hvězdičky, protože vývojáři hru neaktualizují. plz vydávají nové karty, takže hráče přitahuje, aby si hru zahráli, jinak tuto hru také opouštím. protože u vůbec nespouštěli karty. měnili jste pouze vzhled karet. plz udělejte něco nového, kluci
ahoj miluji tuto hru, hrál jsem tuto hru jako před 3 lety, ale smazal jsem ji a teď mě napadlo si ji zahrát znovu, ale nejsem schopen ani vybrat název, protože když napíšu své jméno, říká, že potřebujete připojení k internetu když jsem zkontroloval rychlost sítě, byla rychlá, ale stále to říká, že potřebujete připojení k síti
tohle byla jedna z nejhorších a nejvíce frustrujících her, co jsem kdy hrál. Podstatou toho je, že chráníte svůj hrad a zároveň pokládáte karty, které osídlí bojovníka, který zabije druhý hrad. pokud neodložíte peníze za drahokamy a nebudete ochotni se vypořádat s truhlami, které se otevírají 3-8 hodin, pak bude tato hra rychle tvrdá. na začátku získáte bronzové truhly na 30 sekund a pár postav. po prvním hradě jste prakticky v háji. ani nestojí za částku na tapjoy. jinak by nikdy nehrál.
zatím je tato hra zábavná a snadná. zatím nemám žádné stížnosti. zatím jen 3 hvězdičky. ale jestli se do toho víc dostanu a budu to milovat. Vrátím se a změním svou recenzi. ale nevím, jestli ještě mají chat v jako globální nebo aliance nebo klan. ale pokud to vývojáři umí. bylo by to super.
Skutečnost, že ztratíte tolik trofejí, kolik vyhrajete za bitvu, je něco, co by se MĚLO změnit. Měl jsem mnoho bitev, kde obě strany právě prožívají epické zúčtování až do špičky. Cítím se špatně, že takoví hráči přijdou o obrovský kus výdělku, když bitva byla opravdu těsná a žádná ze stran nebyla špatná. Počet ztracených trofejí by měl souviset s délkou bitvy a HP, které má druhá osoba. Jen si hrajte, uvidíte, že vám to přijde nespravedlivé. Líbí se mi jen základní koncept.
Zábavná hra ano, ale vývojáři jsou chamtiví. Koupil jsem položky, abych vyhrál více bitev, ale zdá se, že vývojáři jsou chamtiví. Záměrně dávají algoritmy takovým způsobem, že vyrovnáte výhry a prohry bez ohledu na to, co se děje. Chtějí, abyste utráceli stále více a více, ale postarají se o to, abyste prohrávali. Je to určitě zábavná hra, ale vývojáři jsou chamtiví. Takže jsem ztratil zájem a nebudu zde utrácet žádné další peníze. Rada pro utrácející – bez ohledu na to, kolik koupíte, je to stále stejné. Hodně štěstí!
Není to špatné jako clash royale
Castle Crush:Epic Battle · Fun Games For Free · Multiplayer strategy game! Join a clan & duel online in this epic clash! Disney Heroes: Battle Mode.
Myšlenka hry je skvělá, ale muset věčně čekat na otevření truhly, aby to byla možná aktualizace, kterou potřebujete, je hrozné. Posun vpřed trvá příliš dlouho a žádné možnosti balíčku k nákupu za mince. Tato hra by mohla být mnohem lepší. Myslím, že jen chtějí, abyste ke hře použili skutečné $$$.
Ta hra je hrozná protože já tu hru chci od znova po v jsem tam co udělal špatně a pořád to nejde po vás je to smazala stahuji ale po 2 to tam mám stejný
Začátek je spravedlivý, mírně zábavný, ale pak se skutečně začnou ukazovat nedostatky. můžete ztratit 5 min. v době hledání dalších hráčů. Truhlu odemknete na Long a nemůžete vytřídit menší hruď. Prasátko je zajímavý dotek, ale rychle to stálo příliš mnoho, aby ukázal jakýkoli přínos. Dobrý nápad na hru, pravděpodobně nezůstane. 😴
Dobrý den, mluvím o castle crush co se stane s castle crush nejprve otevřeme naši hru, než půjdeme do hradu 1 a napíšeme naše jméno, je tam jedna chyba, že máme otevřenou síť, říká se, prosím, ověřte svou síť a zkuste to znovu, opravte to chyba děkuji
Tento herní algoritmus je tak špatný...pokud jednou začnete prohrávat, úroveň vašeho protivníka se poté zvýší, takže kvůli hráčům na vyšší úrovni mnohokrát prohrajete....prosím opravte tento problém
Nejvíce frustrující strategická hra, jakou jsem kdy hrál, tohle není o tom, jak dobře ji hraješ, jen tě někdy nechej vyhrát a donutí tě prohrát, bez ohledu na to, jak dobře hraješ, nezáleží na tom, jestli tě hra chce vyhrát. Nenávidím tuto hru s vášní 😡😡. Jaký má smysl dělat deck, když ho neumíš ovládat?
Epic battle fantasy. bojová 12.5.2009 8.02 MB 60485x 65%. U této hry na vás čeká fantastický svět ... Crush the castle. strategická 7.5.2009
Krásná hra. Zábavné hraní, ale má nějaké vady. Jednou zkontrolujte hru v pořádku
Vetsi picovinu jsem neviděl a bez pardonu.
Nemáte dokonalé pravidlo této hry, někdy je karta (máma) poskytnuta tak brzy a někdy se dostane pozdě, a proto dostane jednostrannou hru a také nemá dokonalou konkurenci, jak všichni víte.
Castle Crush:Epic Battle אסטרטגיה nkk
To je směšné. Hra je v pořádku, ale dostanete doslova 0 a zůstanete zaseknutý na hodiny, pokud nezaplatíte. Myslím to vážně, 0. Získáte 0 zlatých z her, 0 truhlic, 0 všeho, na další odměnu musíte čekat 3 hodiny, pokud nezaplatíte. Je to opravdu ubohé. Měli byste se za sebe stydět. Například nemohu ani upgradovat normální kartu (cena 150 zlatých), protože jsem zaseknutý z několika hodin. po 3 hodinách jsem dostal z truhly asi 50 zlatých, teď bych musel čekat další 3 a pak další 3, abych dosáhl 150 g? Prosím, těmto lidem nic nedávejte. Z hraní nic nezískáte, jen budete muset věčně platit. V jiných hrách ano platíte, ale také se dá alespoň minimálně hospodařit bez placení... tady je to to horší, co jsem za 20 let hraní viděl.
je s tou hrou tolik zábavy🎮 a miluji tuto hru❤😘.. existuje nějaký důvod, proč tuto hru miluji🎮, protože je válka.... ale existuje nějaký důvod, proč se mi to nelíbí hra... je online a neaktualizuje se rychle ☹️😑ya, ale můžeme ji hrát i offline, potřebuji pomoc, když aktualizuji tuto hru na svém notebooku, trvá to 4 až 5 dní, co dělat? ?? prosím řekni,
Stále jedna z oblíbených her navzdory vysokému procentu odpojení uprostřed hry. Víte, ty, kdy začínáte soupeře přemáhat, a pak se vám vše seslané průběžně vrací na vaše karty bez ohledu na to, kolikrát je vrhnete, dokud neprohrajete, protože jste nefunkční. Právě jsem dostal dva v řadě.
Dobrá hra, ale nemůžeme snadno získat epické karty Nemohu tlačit trofeje více než hrad 5, protože nemám ohnivého elementála, můžete snadno dát více epických karet
Tohle je něco jako vytržení z Clash Royale, a když jsem to dostal, myslel jsem, že to bude odpad. Odpadky vůbec ne. Je to zábavná strategická hra, která vyžaduje jen málo dovedností. Perfektní relaxační hra. Problém byl na mém Chromebooku Acer, který se znovu neotevřel, když jsem jej poprvé zavřel. Není to tak velký problém, protože jsem si to nainstaloval do svého tabletu. Opravte to a zvážil bych 5 hvězdiček.
Castle Crush:Epic Battle Diskarte yoxh
Příliš dlouhá doba na dosažení další úrovně, jakmile dosáhnete, zakrátko se vrátíte zpět na předchozí úroveň ..to je slabina této hry ..trpící roamingem mezi úrovněmi
Hra je úžasná, ale pokaždé mě obtěžuje při hraní pokaždé, když se hra zasekne mezi tento problém z několika měsíců mě vždy trápí a dráždí
dobrý
Hra hodně pokulhává a pokaždé se zastaví uprostřed boje. Hra není ve vašich rukou, záleží na tom, jaké karty vám dají. Automatizovaná hra je zcela v jejich ovládání a nikdo ji nemůže vyhrát. Pokud chcete hrát svou vlastní hru, neinstalujte ji. Pokaždé problém se sítí pouze ve hře, kde jsem zkontroloval rychlost internetu, ukazuje 50 Mb/s pro stahování a 40 Mb/s pro nahrávání.
Hra, která podvádí, výsledky jsou pevné, můžete vyhrát 7 a prohrát 7 v řadě se stejným balíčkem. Nejedná se o žádnou skutečnou dovednost. S hraním bych se neobtěžoval, ale uděláš to a uvidíš. Vedlejší poznámka: Při každém resetování mistrovské ligy (což je pravidelné) ztrácíte přibližně 1000 bodů (což je HODNĚ). Jste také omezeni ve svých odpovědích na otravné hráče, hráče, kteří mají co říct, jen když vyhrávají, ale vyhrávají jen proto, že jim to umožňuje i pevná hra.
Hra byla docela sestupná a zábavná, když jsem ji hrál před rokem a dokonce jsem jí dal 5 hvězdiček, když jsem ji hrál naposledy. Ale když jsem si hru stáhl nyní, hra se sama zavře a někdy můj telefon náhle přestane reagovat a musím telefon znovu spustit. Myslím, že hra má nějaké vážné problémy s chybami, kvůli kterým telefony přestávají jakýmkoli způsobem reagovat.
TATO HRA SE MI TAK LÍBÍ, HRAJI JI, KDYŽ MÁM ČAS TATO HRA SE MI LÍBÍ
Dobrá hra ale sekáse
Medieval Castle Conqueror. 4.7. Conquer the enemy castle! lz. Trojan War 2: Epic Battle of Sparta. 4.2. The epic clash between the armies of Sparta and Troy
Final Ninja Zero - Hraj Hry
Jen si toho všimnete na GPlay. Už jsem tu byl mnohokrát. Stejně jako hra je skvělá, i když do ní neplatíte. je to docela zábavné a také rychlé