Post by cenlwinbecouter on Feb 24, 2022 16:41:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Nálam a fény még mindig nem jó!!!
Oké, két panaszom van, az egyik, a készülékemen megpróbálom letölteni a dolgot, amikor belépsz az alkalmazásba, és egyszerűen nem engedi letölteni. És kettő, a másik készülékemen megpróbálok vásárolni valamit a volt, és nem engedi, hogy megvásároljam, csak a „VÁSÁRLÁS, VÁRJON VÁRJON” szakaszban marad. Ennyi.
Among Us Jangovar gby
Utálom, hogy nem tudok írni a chaten, és nem tudok beállítani saját felhasználónevet.
Nagyon jó az új frissítés, szerintem ez a legnagyobb apdéjt azért mert free pet, azok amiket eddig igazi pénzért lehet venni
Rendben volt, de az alkalmazásnak vannak hibái. A kapcsolat megszakítása nagy probléma, valamint elég sok durva játék, amelyekben meglehetősen kellemetlen emberek vesznek részt. Ez egy játék, nem kell annyi só! Meglepő, hogy hányszor láttam embereket a chaten, amikor azt mondják, hogy meg fognak ölni valakit, ha ők a csaló, mert ők egy másik faj! Határozottan nem a gyenge szívűek számára, vagy könnyen megsérthetőek, mert ez messze túlmutat a tréfálkozáson, és igazán élvezhetetlenné teszi, amikor ez állandó a szervereken.
Tulsokszor van a servre baj de szerintem nagyon jó. 3 hónap múlva felfedeztem hogy mindig van a gond a servre.
Nekem nagyon tetszik a játék nálam ez a probléma hogy kidob ha kijavítanák én is örűlnék ajánlani tudom mindenkinek meg még néha találok olyan szervert is ahol direkt nem indítják el a meccset de ha kiakarom dobni csak én szeretném 😡🤬 De ettől függetlenűl öt csillagot kap tőlem 😎 😎
Másnak vagy csak nekem van az hogy belakarok lépni a játékba de egy nagy feketeségvan egyszeer vártam vagy 5 órától és azóta fekete.Azaz nem működik alcatelre az among us. Ez ért kap csak 2 ⭐. MÁR VAGY HRMAGYÁRA TÖLTÖM LE A GOOGLE PLAYRŐL ÉS MÉG ÍGYSEM MŰKÖDIK EGYSZER MÁR HEKKELTEN IS LETÖLTÖTTÖE DE ÚÚGGYY SSEE MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az új fiókrendszered összességében szar, még csak bejelentkezni sem tudok. Hallgasd meg a játékosbázisod átkozott részét, és javítsd ki. Ha valamit rosszul csinálok, és 3 harmadik féltől származó alkalmazást kell használnom a javításhoz, az nem az én hibám, hanem a tiéd. Valamennyire élvezem a játékot általában, de minden új döntés, amit a fiókok rendezésével kapcsolatban hoz, nem minden hasznos.
A frissítés rossz, nem vicc! borzasztó a kommunikáció. Túl sok időbe telik, amíg megérti a lényeget a nagyon zavaros kerékberendezéssel. Legalább engedélyezze a normál SMS-ezést is. Mert néhány játékban van olyan 30 másodperced, hogy megvédd magad... Mert mindenki csak dob egy nevet, akkor mindenki első ösztönre szavaz, és ha ártatlan vagy, nem tudod bizonyítani... Egyetlen lehetőség van a "hazugságok". A szervereid is sz*rtak... Folyamatosan kirúgnak csomaghiba miatt. 30 perc @ kezdőképernyőn, hogy csatlakozzon egy játékhoz
Steam közösség :: Among Us
Hamarosan egy újabb pályával gazdagodik majd a hihetetlenül nagy népszerűségre szert tett Among Us, mely 2020 egyik legnagyobb...
Régen nem volt rosz viszont most belépni sem enged csak töltöget. Az egészet elrontották szerintem.
Új értékelést írok. Az előző hiba az volt, hogy miután befejeztem egy játékot, el kell mennem, és újra vissza kell jönnöm játszani. Bluestacksben játszom, és TALÁN ez a probléma. Újratelepítettem a játékot, és mostanra megszakad a kapcsolatom, amikor online szolgáltatásokat próbálok ki, vagy játékot hozok létre, sőt helyileg is. Tudom, hogy nem Bluestacks, mert kipróbáltam mobilon ugyanabban a fiókban, és ugyanaz az eredmény. Innersloth, kérlek javíts. Nagyon hálás leszek, és 5 csillagos értékelést adok.
Én aszt kivánom hogy lehesen irni és lehesen saját nevet lehesen irni kéremszépen pls
elképesztő volt. Annak ellenére, hogy az emberek képesek hackelni, még mindig jó és szép játék. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Néhány ember a véleményeiben csak gonosznak és oda nem illőnek tűnik. Ennek a játéknak mindenhol szerepelnie kell. Köszönöm INNERSLOTH
Among Us Action hswq
Imádtam játszani ezzel a játékkal. De most nyilvánvalóan valami nincs rendben az Android verzióval. A játék soha nem tölt be, ez azóta történik, mióta frissítettétek a szerepeket, és nem csak én, hanem mindenki, aki Androidon játszik. Srácok, javítsátok meg ezt.
CSODÁLATOS ALKALMAZÁS, ÉS SZINTE AZ ÖSSZES YOUTUBER JÁTSZIK UTÁN, ÉS IS, amikor megöltek (szürke volt) a testem majdnem kívül volt, úgyhogy meg tudnátok javítani ennyi!!! NAGY JÁTÉK!!! 😄😄😄😄 btw a mobil ingyenes chat funkció nem fog rendesen működni olyan kedvesen, olyan mint amikor megpróbálok leírni egy szót, a betűk folyamatosan eltűnnek, és spammelnem kell a chat-et, hogy újra működjön. Pls javítsd ki.
Unalmassá tetted ezt a játékot. Miért kell kiválasztanunk, hogy írjuk és írjuk a nevünket?? Miért van szükséged a szüleinkre? Ennek semmi értelme, és minden játékos hülye lesz, vajon botok? Mindenki anélkül, hogy megmondta volna, egy véletlenszerű játékos. Szar ez a játék. Legalább nem kell fizetnünk a játékért.
Ez a játék annyira csodálatos, bárcsak játszhatnám vele minden platformon, de nem tudom, mert nincs elég pénzem, és nagyon hiányzik a barátok listája, de nagyon szórakoztató, és élvezem az új szerepeket, amelyeket nem szeretek de szerezz crewmate-t, mert csak feladatokat kell végezned, és ez nem szórakoztató, így minden szerepet szeretek, kivéve a crewmate-t, de ez egy nagyszerű játék, érdemes letölteni 🤩
Kedves Köztünk alkotók!Nem tudom mi ez de nem tudok írni a chatbe úgy értem hogy ha chatelni akarok vagy ilyesmi akkor nem tudok a chatbe írni.Megmegyek a chat vonalra és nem azt mutatja, hogy a billentyűzet megoldaná.
A játék folyamatosan összeomlik futás közben, és nem működik jól a telefonomon. Kipróbáltam mind a wifit, mind a mobil adatátvitelt (mindkettő korlátlan, és jól vagy legalább tisztességesen működnie kell), sok késéssel, majd zökkenőmentesen fog működni, amíg hirtelen nem működik semmi, és bezárja magát. Nincs összeomlási értesítés vagy semmi.
Among Us कार्रवाई igpd
Arról szól ez a játék, hogy toxikus kisgyerekek indokolatlanul szaavaznak ki és utána röhögnek rajtad, ha nem akar agyvérzést kapni, akkor inkább hagyja ki ezt a játékot. (komolyan mondom)
Nem tellodik le nem tudom miert
Az új pálya miatt fojton kidob! 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😍
Nem enged be valamiér ha be is enged akkor csak egy pöttyöt látok pedig ez tök jó játék volt!!!!
Nagyon jó volt eddig! Vissza akarjuk kapni az eredeti among ust! Ez nem jó😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😠😠😠😠😠😠😠😠
Vicces és izgalmas
nagyonszar
Az új frissítés óta nagyon rossz. Nem lehet írni a chat részbe csak kiválasztott szavakat. Megfordult minden és nagyon sokszor akad! A régebbi verzió tetszett de ez most nagyon elvette a kedvem a játéktól!
Ez a játék egy kicsit borzalmas, de tetszik az új frissítés. Először is, mert folyamatosan lekapcsolom. MÁSODszor, nem tudok 2 másodpercen belül csatlakozni egy szerverhez. FOLYAMATOSAN LAKÁSODIK. ÉS HARMADIK, amikor megpróbálok házigazda lenni, a játék folyamatosan kirúg a SAJÁT SZERVEREMBŐL. Remélem meg tudod javítani. De nincs alacsony internetem, ez a bizonyíték arra, hogy miért csinálom a késéseket. De nézd meg az új frissítést. Annyira jó..
A játékkal régen szórakoztató volt játszani, sok új barátra tettem szert ettől a játéktól, jót nevettem is, mert viccesek voltak a játékosok. DE a legutóbbi frissítésekkel a játék mára egyenértékű a vizes ürülékkel. azt írja, hogy sikeresen bejelentkeztem, de azt mondja, hogy túl sokáig tart a regisztráció, és felajánlotta, hogy inkább offline játszom. ezért úgy döntöttem, hogy csak vendégként játszom! talán megoldja a problémát? NEM. NEM, EGYÁLTALÁN NEM. Még egy szerverhez sem tudtam csatlakozni, azt írja, hogy rossz az internetem. (én nem).
Among Us Impostor Kill Zombies. Játék leírása...A játék szerepelt, hogy több adrenalint online villanás játékok szenvedélyes. Honlapunkat folyamatosan vezet
Among Us Action btba
Az új frissítés LEhetetlenné teszi a játékot, én személy szerint most nem tudok gépelni, mert nem jelenik meg a billentyűzetem és IGEN NEM azért, mert kiskorú vagyok. Egy másik probléma A KÉSÜLÉS, a betöltési képernyő lag, kill lag és jelentés késés között. Szintén nevetséges a szó szerint ok nélküli lekapcsolás, amikor téged vagy valaki mást megölnek, néhány megszakítás után KOROKRA BIZTOSÍTJA, mondván: "Szándékosan elhagytad a játékokat". Régebben IMÁDTAM ezt a játékot javítsd ki, nevetséges és szinte játszhatatlan.
Get the latest Doges Among Us price, DAU market cap, trading pairs, charts and data today from the world's number one cryptocurrency price-tracking website.
Riadó: az Arcane az Among Us játékba is beszivárog! - Riot ...
Ez egy nagyon csodálatos játék, különösen a frissítés után. Csak egy dolog. Próbálok venni valamit, ami 150-es, és 357 darab van nálam. És azt súgja, hogy nincs elég vásárolnom. Kérjük, javítsa ki. Nagyon szeretném megvenni őket.
nagyon. Rosz
A legújabb frissítéstől borzalmas a játék. A játék nem ér véget, amikor mindenki meghal, és nem ér véget, amikor 1 impo és 1 játékos marad, f*gyasztva fekete képernyőre. Kérem javítsa ki, különben nem tudok teljes csillagot adni.
Nem tudom, miért változtatták meg a fejlesztők a játékot, de szívás, hogy már nincs filippínó szerver vagy nem tud szót írni. Annyira nehéz megtalálni, hogy milyen okot adjon az összes bcs kirakására, rengeteg gomb közül lehet választani. Kérem, engedje meg közénk, hogy csak egy egyszerű játék legyen. Hagyd abba a frissítést, mert szó szerint tönkremegy. Csak akkor lehet szórakozni, ha egy privát szerveren játszol barátaiddal és családoddal a közeledben, de a távolság még jobban megviseli.
Injustice: Gods Among Us Androidra - Ingyenes letöltés
Among us - Imposztorok kézikönyve
Règeben sokala jobb volt de most nem lehet a chatet használni nem lehet a nevedet meg változtatni szóval remèlem hogy ki javítja ezeket a hibákat😿
PC-n és mobilon is közönségkedvenc lett az Among Us játék, sajnos azonban tonnaszám készülnek belőle a kamu verziók, dugig kártevőkkel.
Szerintem jó játék, meglehet unni de nagyon jó. Én ajánlom
Tic Tac Toe Glow Kasual ihe
Haat ez így nem olyan jo, mivel régen sokkal jobb volt.Remelem az új frissítés jobb lesz.😐
Az új térkép jó lett, minden jól működik... de a chattel csináljanak valamit!!! Nem tudom, hogy eh most egy hiba vagy a készítők így akarták felhasználni azt a jobb alsó sarokban lévő (chat segédezközt) márpedig én nem így képzelem el, hogy az lesz az amivel tudsz kommunikálni. Mondjuk ha valaki beírja a nevedet arra utalva, hogy szavazzanak ki, akkor nem tudod mivel kimagyarázni (megvédeni magad) mivel abban a chat rendszerben nincs olyan amivel megtudod védeni magad. És nem tudod "megtalálni"a szót
Egy éven belül először töltöttem le, hogy újra játssz a barátaiddal, de egyetlen alkalommal sem tudtam csatlakozni az elmúlt 3 napban, a szervertől függetlenül, jó internetkapcsolat mellett. A játékot tavaly óta rengeteg új funkcióval frissítették, de még mindig nem lehet bajlódni azzal, hogy megjavítsd az átkozott szervereidet, hogy az emberek valóban játszhassanak, és ÉLVEZHETŐK ezeket a funkciókat. Csak néhány feladatot szeretnék elvégezni és megölni néhány csapattársat, ez túl sok kérés