Post by cenlwinbecouter on Feb 24, 2022 16:49:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla para kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Yeterince paranız olmadığında bunu size bildiriyorum. Sana kilidini açabileceğin bir patron ödül silahı verecek ama yeterince silahın yok. Ve ne zaman yapıyorsun. Yalnızca 1 ödül açılır ve her zaman bir reklamdır. Şanslı yamalı kullanmak, silah alamamamı sağlıyor
😑😶😶😶😶😶😶🙄
Süper eğlenceli bir oyun ama her seviyeden sonra bir reklam var. Bazen arka arkaya 2 reklam. Lanet olası reklamlardan kurtulmak için gerçek parayı ödemeye hazırım ama bunun için bir seçenek yok. Açıkcası oyun çok eğlenceli ve 2-3 levelde bir reklam olsa anlarım. Oyunla ilgili deneyimim, yalnızca çok sayıda reklam tarafından tamamen mahvoldu.
Stealth Master: Assassin Ninja 12+ - App Store
Eğlenceli ama BOZUK Pikselimde reklamlar, ölürseniz yeni karakterlerin kilidini açmak veya oyunu uzatmak için çalışmıyor.Ayrıca çok fazla kırmızı para harcayarak yayın kilidini açtım ama reklam hiçbir şey yapmıyor gibi göründüğü için kullanamıyorum. Oynayabildiğimde reklamlar uğraşmak için çok can sıkıcı değil. Hataları düzeltip reklamları biraz kıssalardı 5 yıldız verirdim.
Eğlenceli gözüküyor. Çökmeden önce oyunun 5 saniyesini oynamam gerekiyor. Şimdi açılmıyor bile. Anında çöküyor. Eminim eğlenceli bir oyundur ama ne yazık ki onu bulamıyorum.
PARA HİLELİ SayGames Ltd 16 Ocak 2022. Sürüm 1.10.4.
Bu oyun çok eğlencelidir kurtarabilirsin kurtarabilirsin avlayabilirsin saldırabilirsin hatta gizlice girip puan kazanabilirsin ben bu oyunu beğendim herkese oynamasını tavsiye ederim daha çok atış oyunu gibi Çok basit ve oynaması kolay
Bu oyunu oynarken çok eğlendim. Reklam, oyunla aynıdır. Zaten tüm karakterlerin ve yeteneklerin kilidini açtım ve çok eğlendim.
Eğlenceli oyun ama çok fazla reklam! Oyun oynamaktan çok reklamları izleyerek geçirmemi sağlamaya çalışmasaydın, beni daha uzun süre tutardın (ve genel olarak daha fazla reklam izleme süresi alırdın).
Bu oyun çok eğlenceli! Silahların kullanımı tatmin edici ve animasyon sevimli. Olduğu söyleniyor, bu oyunun bir hikayeden faydalanacağını düşünüyorum, çünkü hiçbiri ya da daha çekici/dinamik bir oynanışa sahip değil. Patronlara ulaşmak için sadece aşamalardan geçmek neredeyse oyundur, sonsuza kadar ve hiçbir şey değişmez. Bunu fark ettiğimde gerçekten tekrar etmeye başladı. Reklamlar da cabası. Biraz çalışma ile oyun harika olabilir.
Korkunç, eskiden bu oyuna bayılırdım. Ancak daha sonra, çizgi boyunca bir yerde, her kontrol noktasında yaptığınız her durakta reklam eklemenin uygun olacağına karar verdi. Gerçekten insanların parasına susamış gibi geliyor. Uygulamayı Kaldırıyorum.
Bu oyunu yeniden indirdim çünkü bir süre önce oynadığımda onu sevdiğimi hatırladım. Ama gerçekten yokuş aşağı gitti. Casus arkadaşın için yükseltmeler eskiden ücretsizdi, seviyeler sırasında daha iyi silahlar ve benzeri şeyler. Ve şimdi her, tek, küçük, seviyeden sonra bir ekleme var. Bu oyunu tekrar oynamak yok. Kaldırıldı.
Last Day on Earth: Survival Acțiune bbj
Biraz eğlenceli bir oyun ama çok çabuk sıkıldım. Çok fazla zorluk yok. Her seviyeden sonra reklamlarla hızlı seviyeler = her 5-20 saniyede bir. Potansiyel olarak eğlenceli bir oyunda iyi iş çıkardın. İlk oyunun ilk birkaç dakikasında bir oyuna oy vermenizi istememenizi tavsiye ederim.
Stealth Master: Assassin Ninja 動作 qfx
Stealth Master: Assassin Ninja Akcijske igre vhr
Oyun güzel ama eşyalar gerçekten sizinle kalsa ve kaybolmasa daha iyi olurdu. Ayrıca oyunda reklamlar var ve karakterin kilidi açıldı dedikleri öğeler çalışmıyor. Bir süre sonra oyun da kendini tekrar ediyor.
Güzelmiş oyun iyi yapim ve çok güzel..hahajasushhshsshshshshshshsh
İyi oyun. Çok fazla eklenti var ama uçak modunda oynamak için harika bir oyun.
Kitaplar 🥊🥊🥊🥊🥊
Bence oyuna çok fazla reklam koymuşlar. Onun dışında hiç kimse yok bence oyun berbat oyüzden 3 yıldız verdim
Bir bölüm 5 dakika sürüyor bu sürenin 4 dakikası reklam izliyorsunuz 1 dakikası oyun oynuyorsunuz reklam oynamak istemek
Kendi tekrar ediyor ve çok reklam var bi de reklamlar çok uzun.
Oynamayı sevdim ama bir güncelleme oldu (oyun veya işletim sistemi) emin değilim. Artık oyun ilk yükleme çubuğunu geçmeyecek. Yeniden yükleme sorunu daha fazla değiştirdi. Geliştirme ekibine yardımcı olursa, her zaman en son güncellemede bir Samsung s10'um var.
Eğlenceli bir oyun, ancak reklamlardan para kazanma ihtiyacını anlıyorum ama çok fazla lol var rastgele anlayacağım veya her seviye vs... ama her seviyenin her katında bir reklam var mı? 8 seviye olsa bile, bu 8 reklam anlamına mı geliyor? Bana biraz sıkıcı geliyor... bir kaçını kesmek lazım 😄
Arkadaşınızı wifinizi bukadar:))))))
Bölümleri hep aynı
Reklamlar. Ayrıca görevler arasında tüm donanım ve becerileri kaybedersiniz. Göreve başlamak için yeterli paranız olmayacağı için reklamları izlemeniz gerekecek.
Stealth Master: Assassin Ninja แอ็กชัน shz
Bilgilerimin istenmesini doğru bulmuyorum. Oyun güzel ama bu can sıkıcı.
Oyun neşe hoş ama onun bölümünün başında reklam koymuşsunuz iğrendirdiniz oyundan rezalet birşey bu
100000000000000000000000000000000000111111111111111111111111111111ririririr1000000000000000000
Süper eğlenceli ama bazen kontrol etmek zor, bu yüzden kontroller o kadar zor olmasaydı dört olurdu, beş olurdu
Oyun müq ama sonra tek sıkıntısı bi yeeden aynı bölümler geliyo bide ses yok onun için oyun 3 yıldızı hakediyo
Kişisel gizlilik veri paylaşımı ile yeni hizmet şartları kabul edilemez. Buna değmez. Oyun zaten reklamlarla dolu. Güzel oyun, ama hoşçakal.
Bu bölüm bölümlerini anlatıyor reklam oyundan çok reklamda vakit geçiriyor
Aksiyon karşılığı bir oyun. Herkese tavsiye ederim. 100 mb altında bir oyun , tam aradığınız oyun. Bir oynuyorum. Şiddetle öneriyorum.
Oyun mükemmel ama neden bir yıldız kırm çünkü okadar reklam varki ama ellerinize sağlık
Eğlenceli, ama çok fazla reklam. Oyun oynamaktan çok reklam izleyerek vakit geçiriyorsunuz. Bir seviyeyi geçmek 10 saniye sürer. Sonra bir reklam için 30 saniye.
1976 çok kötü tavsiye etmem oyun çok kasıyor
Bubble Witch Saga 2 Altın Hilesi Keşfet: Ücretsiz Oyunlar
Oyun güzel ama oyun yüklenmiyo ve çok Reklam vardı
Eğlenceli öncül. Son güncellemeden önce, reklamlar tolere edilebilirdi. Şimdi, öğütülmüş tüm özel karakterleri ortadan kaldırdılar ve reklamları kötüye kullanım düzeyinde zorluyorlar. Kaldırıldı.
Oyun harika ama bir reklam oynatıldıktan sonra ekranın beyaz kaldığı ve hareket edebildiğim ve ekranın ortasında büyük bir reklamın açıldığı çok can sıkıcı bir sorunum var.
Cool Spiel M eğer öyle öyle değilmiş bu yorum yapıyor mu ve acaba ne kadar de diğer vardiyeden
APKFap - Stealth Master Assassin Ninja Game - Arcade stealth
Stealth Master: Assassin Ninja Veiksmas sqd
Biraz eğlenceliydi. Sonra Sam ve Nightbat'ı almak için oynamaya devam ettim. 100'den fazla seviye geçti ve onları alamadım. benim için artık yok teşekkürler